Appelgrens Elektriska | våra tjänster
3634
page-template-default,page,page-id-3634,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Nyinstallation och entreprenader

Vi har mångårig erfarenhet av projektering och installation inom den privata och offentliga sektorn, bl a skolor, daghem, gruppboenden, lägenheter, villor, industri och kontorslokaler. Vi projekterar och ritar i CAD.

1

Service och reparation

2

Vi utför alla slags servicearbeten, inget jobb är för litet eller för stort. Våra montörer med sina utrustade servicebilar är redo att rycka ut. Allt från att kanske bara byta en dimmer eller vägguttag till att installera elen i ett nytt kök, badrum eller kanske ett helt nybygge. Vi har även certifierade golvvärmeinstallatörer.

Service och installation av industri och verkstadsmaskiner

Vår gedigna kunskap har vi byggt upp tillsammans med våra kunder såsom Triumfglass, Swemaint, Electroheat och Robnor m fl där vi har varit med om att serva och utveckla deras maskinpark och installationer. Vi gör allt från att felsöka och reparera till att bygga om och effektivisera maskiner och flöden. Vi konstruerar och bygger automatikskåp från idé till färdiga ritningar. Här jobbar vi även med PLC-programmering.

3

Data och teleinstallationer

4

Vi är certifierade datainstallatörer på ELKO´s och Lexcom´s datanät och kan lämna 15-20 års systemgaranti på större installationer och nät. Vi installerar och servar även passagesystem och porttelefoner.

Inbrott, brand och utrymmningslarm

I samarbete med certifierade larmföretag utför vi allt från små till stora larmanläggningar på t ex skolor, daghem och butiker.

5

Ombyggnad av lägenheter, kontor, industrier, butiker och restauranger

6

Vi har under årens lopp haft förmånen att få vara med om att bygga om och hyresgästanpassa en mängd bostäder, lägenheter, och kontor ofta med hyresgästen kvar i fastigheten. Detta ställer stora krav på våra montörer när det gäller att vara smidig och lyhörd för kundens önskemål och situation.